2019 CKC partners Expositie ijs taart en gebakBij het CKC wordt binnenkort de nieuwe expositie ‘IJs, taart en gebak’ geopend. In de dagen na de opening geven de kunstenaars een kijkje in het verhaal achter de kunstwerken. Kom kijken bij de eetkunsten om de vingers bij af te likken.

De expositie ‘IJs, taart en gebak’ zal bezoekers doen smullen met verschillende vormen, smaken en kleuren. In schilderingen, glaswerk, textiel en keramiek zijn heerlijke creaties terug te zien. Door het hele gebouw zijn er feestelijke taarten, afgewerkt met verrukkelijke mousse, ijs met romige vanillevulling en verse Petit fours met chocolade te vinden. Voor kinderen is er een leuke kunstjacht door het gebouw beschikbaar.

Op vrijdag 1 februari om 10:30 uur en dinsdag 12 februari om 14:00 uur geven de kunstenaars rondleidingen. Op deze manier ontdekken bezoekers het verhaal achter de kunstwerken. Zowel de expositie als de rondleidingen gratis. Bezoekers dienen zich aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De opening vindt plaats op 27 januari om 12:00 uur. De expositie is vanaf de opening gratis te bezoeken t/m 22 maart 2019 bij CKC & partners aan de Leidsewallen 80. De muziek wordt verzorgd door Blue Lavender.

-advertenties-

-goede doel-