20180519 Oldtimerdag Zoetermeer GVW 5956 X3Voor de 19e keer organiseert stichting Oldtimerdag Zoetermeer een dag waarop alle oldtimers in het zonnetje worden gezet. Elk jaar met een thema; landen thema’s, maar ook thema’s zoals 70 jaar bevrijding, hulpverlening en Oostblok. Dit jaar is op zaterdag 18 mei het thema: Engeland.


Ruim 10.000 bezoekers kwamen vorig jaar een kijkje nemen. 60 deelnemers namen deel aan alleen het Concours en vanaf 13.00 uur sloten 120 klassiekers daar na de toertocht bij aan. Muziek, cabaret , jury beoordeling en nog veel meer maken deze dag zeer aantrekkelijk, voor deelnemers én publiek.


Klassieke voertuigen uit Engeland, minimaal 30 jaar oud of zeer bijzonder krijgen dit jaar speciale aandacht. Deze worden opgesteld op het evenementen-parkeerterrein, direct achter de sfeervolle Dorpsstraat Maar natuurlijk is het mogelijk eerst deel te nemen aan de tourtocht en daarna een plek te krijgen op het terrein of in de straat. Op de Pilatusdam wordt voor de kinderen veel georganiseerd.


Het is nu mogelijk om in te schrijven voor de Oldtimerdag. De tourrit van circa 100 km gaat door het polderlandschap van Zuid Holland, met makkelijk te vervullen opdrachten, deelname prijs is € 17,00 per equipe. Voor dat geld is beschikbaar gratis koffie/ thee, 2 x lunchpakket en rally schild. Halverwege is er een stop met gratis koffie/ thee . Voor de Concours d‘ Élégance zijn de kosten per auto € 6, gratis koffie/ thee en deelname schild. Inschrijven en info www.oldtimerdagzoetermeer.nl 

Foto door: Gerard van Warmerdam

 

-advertenties-

-goede doel-