Roberto Guijarro 2016 05Woensdag 9 januari zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpsstraat 59) worden gegeven door Roberto Guijjaro op piano. Deze virtuoze pianist zal een gevarieerd programma brengen op de prachtige vleugel in de Oude Kerk.

Roberto Guijjaro heeft gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium en heeft meerdere malen met veel succes opgetreden in Zoetermeer tijdens de lunchpauzeconcerten.
Roberto Guijjaro Valencia is geboren in 1986 in Madrid, Spanje. Hij begon daar zijn studie piano in 1999 bij Almudena Alemany. Aan het conservatorium in Cordoba behaalde hij cum laude zijn bachelor-diploma bij Prof. Rafael Quero en Prof. Juan Miguel Moreno. Nu studeert Roberto bij Bart van de Roer aan het Rotterdams Conservatorium.
Hij won de gedeelde eerste prijs van Hazen in Madrid in het Conservatorium Joaquin Turina en in 2010 een ereprijs bij een wedstrijd in Neurenberg.
Roberto Guijarro trad op als solist tijdens verschillende concerten met o.a. Charles Mathews en met een aantal orkesten in Spanje. Hij gaf recitals in Spanje, zoals op het Festival van Rafael Orozco. Ook nam hij deel aan de Debussy en Faure marathon in de Doelen in Rotterdam.


Aanvang concert 12.45 uur.

-advertenties-

-goede doel-