Kerstmusical HofvijverLeerlingen, ouders en het personeel van basisschool De Hofvijver in Seghwaert vierden op 20 december hun Kerstfeest. Dat was dit jaar een bijzondere gebeurtenis, omdat de leerlingen van de bovenbouw en de leerkrachten, samen de musical 'De reis van je leven' hadden ingestudeerd.

Vanaf de herfstvakantie hebben ze iedere woensdagmiddag met elkaar geoefend. Er werd wat afgezongen en tekst gerepeteerd op deze gezellige middagen. Het resultaat mocht er zijn: in een prachtig decor, gemaakt door de leerkrachten die geen rol hadden in de musical, werd een spetterende show neergezet. Leerlingen lieten zich van hun beste kant zien en horen in komische scenes of prachtige zangsolo’s, terwijl ook de leerkrachten onvoorziene talenten ten toon spreidden.

De avond werd besloten met het lied 'Wondermooie nacht', dat door acteurs en toeschouwers, groot en klein, enthousiast meegezongen werd.

 

Bekijk ook de Kerstfilm van Zoetermeer Actief! De Kerstfilm 'Een Wonderlijke Kerst' is te zien op: www.zoetermeeractief.nl/kerstfilm

Een sprookjesachtige film over kaarsjesavond in de Dorpsstraat Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-