IMG 8154

De kinderen van de Spelevaert hadden donderdag 20 december een mooie kerstviering met kerstwensen, een mooi verhaal, veel geoefende kerstliedjes en de Adventskrans met vier brandende kaarsen. In de aula zagen zij het interactieve kerstverhaal, waarbij tevens in grootbeeld meegekeken kon worden.

IMG 8168  IMG 8207 

De titel was ‘Het verhaal van Kerstmis’, waarbij het eigenlijk ging over erbij horen. ’s Avonds was de school heel sfeervol verlicht en de kinderen werden onthaald met een feestelijke speelplaats met muziek. De hele school had een piekfijn kerstdiner, dat verzorgd werd door de ouders van ouderraad. Vele ouders werkten mee om er voor te zorgen dat alles goed geregeld was. Er waren warme frietjes en een heleboel gezonde, lekkere dingen die thuis al klaargemaakt waren. De kinderen hadden hun mooie kerstkleren aan en genoten. De ouders, die de kinderen weer kwamen ophalen, werden onthaald met warme chocolademelk. Een kerstkoor van ouders ging de klassen rond en lieten buiten ook van zich horen.

 

Bekijk ook de Kerstfilm van Zoetermeer Actief! De Kerstfilm 'Een Wonderlijke Kerst' is te zien op: www.zoetermeeractief.nl/kerstfilm

Een sprookjesachtige film over kaarsjesavond in de Dorpsstraat Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-