Buitenbeest Facebook 1Buiten is het vroeg donker en koud. Thuis is het lekker warm en gezellig. Overal branden er heel veel lichtjes. Zodra je in de kerstvakantie speelboerderij Het Buitenbeest binnenstapt voel je de ‘Magische’ sfeer.

Binnen is het lekker warm en kun je heerlijk knutselen of tekenen, een kerststukje maken, koekjes bakken, een nieuwjaarskaart maken of ‘Film van de dag’ kijken. Wil je lekker bewegen? Kom schaatsen op de schaatsbaan of buiten spelen en meedoen met ‘Spel van de dag’. Liever de dieren verzorgen? Geef je dan op voor ‘dagje boerderij’ of struin heerlijk over het boerenerf.

Kerstvakantieprogramma

De dag voor kerst, maandag 24 december, is nog vol evenementen. Zo kunnen kinderen kerstbomen knutselen, Rudolph maken, tafeltennis spelen en de Grinch kijken. Daarna gaat de boerderij twee dagen dicht voor de kerstdagen.

Vanaf donderdag 27 december zullen er elke dag meerdere dingen te doen zijn. Verdeeld over de ochtend en de middag zijn er verschillende activiteiten, spellen en films beschikbaar. Denk aan allerlei knutselen, voetbal, darten en films kijken zoals Scooby Doo, Big Hero 6 of Annie. Elke dag tot aan zondag 6 januari is iedereen welkom tijdens de kerstvakantie op speelboerderij Het Buitenbeest.

47578364 1935203086569380 7851919671354720256 n

-advertenties-

-goede doel-