20181210 2711kopieWethouder Robin Paalvast at gezellig een hapje mee bij het kerstdiner voor ouderen in Palenstein. Vanwege de vele aanmeldingen is het kerstdiner dit jaar gesplitst, volgende week komt er nog een groep van ongeveer 40 deelnemers lekker eten.

Vrijwilligers van Piëzo waren al de hele dag in de weer om het kerstdiner voor te bereiden, onder leiding van Thea. Een heerlijk menu werd zo samen gesteld, 3 gangen met prachtig opgemaakte gerechten. "Lekker gevarieerd", vertelt Thea, "de vrijwilligers staan al de hele dag in de keuken om alle gerechten te bereiden!". Het diner start met een prachtig opgemaakt komkommerrolletje, waarna het hoofdgerecht met rollade en Pom' Duchesse opgediend wordt. Als toetje krijgen de gasten een Verrassings-peer, met natuurlijk koffie en een lekkere bonbon als afsluiting van het diner.

20181210 2736  20181210 2747 

Tijdens het diner werd de live muziek verzorgd door Geja Jol op piano en Marcel Charité op dwarsfluit. Zij speelden natuurlijk enkele kerstnummers, maar ook andere bekende muziek.

-advertenties-

-goede doel-