IMG 0149  IMG 0168 

Sinterklaas werd woensdagochtend enthousiast onthaald op de Meester Verwersschool. Pieten Ballo en Calvo stonden samen met de kinderen op het grasveld naast de school te wachten op de Sint, die arriveerde per koets met paard.

Sinterklaas bezocht alle groepen op de school en genoot van de optredens van de kinderen. Elke groep had wel iets speciaals voorbereid voor de Sint, een dansje, een gedicht of liedje. Bij de onderbouw werd Sinterklaas verrast door een groepje kleuters die het sinterklaasliedje 'Sinterklaas Kapoentje' in gebarentaal hadden geleerd van de stagejuf. De kleuters demonstreerden trots het liedje, met zang én de bijbehorende gebaren.

sint 2018

Nog lang niet moe

Dat Sinterklaas een goede conditie heeft en hij nog lang niet moe was van alle bezoekjes aan de schoolkinderen bleek wel bij tennisclub ALTV. De training van de jongste junioren werd plots 'verstoord'  door de plotselinge binnenkomst van de Goedheiligman en zijn Pieten. Tot groot plezier van de jonge tennissertjes nam de Sint zelf ook het racket ter hand en sloeg een aantal ballen. 

-advertenties-

-goede doel-