IMG 2410

Na een grote verbouwing van ongeveer 2 maanden in het winkelcentrum Meerzicht met interne verhuizingen van o.a. bloemsierkunst Flora Project, Groenteboer AVG Totaalspecialist en FF Knippen en een korte verbouwing van Brasserie Meerzicht werd op donderdagochtend 15 november met een kleine toespraak door Eric Timmer het geheel feestelijk geopend.

IMG 2415  IMG 2415 

Op deze feestelijke dag kon het winkelend publiek genieten van een vers kopje koffie en wat lekkers aangeboden door de Jumbo en diverse mooi aanbiedingen bij de deelnemende ondernemers. Kledingbank Meve heeft 3 vrijwilligers bereid gevonden om in het winkelcentrum de koffie / thee te schenken. Tot en met zaterdag 17 november zijn er elke dag leuke acties bij de deelnemende ondernemers in het winkelcentrum, ook ontvangt u een kaartje waar u uw naam en telefoon nummer op kunt invullen die u in een grote ton kunt stoppen. Zaterdag om 16:00 uur is de trekking van de 5 prijswinnaars uit de grote ton.

Kinderen kunnen vrijdag 16 november gratis geschminkt worden tussen 10;00 en 17:00 uur en zaterdag is er het rad van fortuin, bij alle hernieuwde winkels ontvangt u bij elke besteding een deelname kaart, altijd prijs!

 

Tekst en foto's Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-