Liefhebbers en spelers van bord- en kaartspellen konden afgelopen zondag hun hart ophalen. Rond de 150 bezoekers, van jong tot oud, bezochten de derde editie van Spellendag in CKC, georganiseerd door Spel en Meer en Floravontuur Promotie Zoetermeer .

"De opkomst was minder dan vorige jaren, echter hierdoor kon wel iedereen spellen spelen. Al met al dus toch nog een geslaagde dag waarbij de liefhebbers kennis konden maken met nieuwe en bestaande spellen", vertelt een enthousiaste Edwin van spellenwinkel ‘Spel en Meer’ uit de Dorpsstraat. Tijdens de Spellendag Zoetermeer werd ook de voorronde van het NK ICE COOL gespeeld worden. Dit unieke behendigheidsspel is leuk voor het hele gezin en trok bekijks.

IMG 6819  IMG 6821

Iets na 10.00 uur kwamen de eerste spelliefhebbers het CKC binnen waar de vrijwilligers klaar stonden om uitleg te geven of een spelletje mee te spelen. Mireille van Floravontuur: "De sfeer was erg goed. Bezoekers reageerden erg enthousiast op de leuke spellen". Als het aan de organisatie ligt, komt er volgend jaar zeker een vierde editie van Spellendag Zoetermeer.

3901 1600x1600

 

-advertenties-

-goede doel-