IMG 2318

 

Sprookjes Halloween bij MEVE was een groot succes, in totaal 80 kinderen waren aangemeld voor deze griezelige gezellige sprookjesavond. Gastheer Raimond Pouw, verkleed als een beertje, verwelkomde de kinderen, samen met sneeuwwitje, die gezonde appeltjes uitdeelde.

Van alle kindjes, die mooi verkleed waren, werd uiteindelijk ook een winnaar gekozen. De ongeveer 30 vrijwilligers van Meve, allemaal geschminkt en in kostuum, hebben zich tot het uiterste ingezet om dit sprookjes Halloween spookhuis in de eigen kledingbank tot een mooi geheel te maken. Kostuums en decoraties zoals het snoephuisje van Hans en Grietje  en het rariteitenkabinet van de verstoorde professor waren zelf gemaakt.

De decoratie was in bruikleen gegeven door Partypoint in de Dorpstraat en Jumbo Rokkeveen schonk een mega pompoen om het feest op te sieren. Licht en geluid werd verzorgd door Karel Matla en Bert Roest. Ook AH XL heeft zijn steentje bij gedragen met de donatie  van 55 dozen bakvormpjes die de kinderen kregen in een goodiebag gevuld met nog meer lekkers.

Armoede heerst er nog steeds in Nederland en zeker ook in Zoetermeer, Meve zet zich al ruim 5 jaar in om mensen in armoede te helpen. Binnen kort komen weer de volgende feestdagen zoals Sinterklaas (schoencadeautjes en pakjesavond) en Kerst, donaties zijn dan ook van harte welkom om de kinderen een fijne en onbezorgde tijd te geven. Wie wil meehelpen om de decemberfeesten voor deze kinderen onvergetelijk te maken kan zich aanmelden via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u zelf hulp nodig heeft, schroom niet... Armoede overkomt u niet alleen!!

 IMG 2319 IMG 2319 
 IMG 2319 IMG 20181102 WA0001

 Tekst en foto's: Marja de Laaf en Christel Linneman

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-