labrador 2667328 960 720 copy copy

Het nieuwjaar geldt voor de meeste mensen als één van de leukste momenten van het jaar. Echter voor vele honden is het vaak het vreselijkste moment van het jaar, vanwege de harde knallen. Gelukkig kunnen bezorgde baasjes wat doen aan de vuurwerkangst van hun geliefde viervoeters.

Gedragsdeskundige Joke Sauerbreij en dierenarts Irene van Andel geven een gratis lezing over vuurwerkangst bij dieren. In de lezing zal worden behandeld wat men kan doen indien hun hond schrikt van vuurwerk. Joke Sauerbreij van Tinley Gedragstherapie voor dieren vertelt onder meer over diverse methodes die vuurwerkangst kunnen voorkomen en hoe om te gaan met honden die al bang zijn voor vuurwerk. Tevens zal Irene van Andel van Dierenkliniek Zoetermeer Seghwaert de verschillende beschikbare medicatie tegen vuurwerkangst bespreken.

Deze lezing leert u tevens niet alleen om te gaan met uw huisdieren in de decembermaand maar is ook voor baasjes wiens huisdieren bang zijn voor onweer.

Wanneer:
De lezing ‘Vuurwerkangst bij honden’ begint dinsdag 30 oktober om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Waar: in de Patio. Het Patio is het gebouw van buurtvereniging “Seghwaert op Dreef”, Gaardedreef 189.

U kunt uzelf opgeven voor de gratis lezing via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

-advertenties-

-goede doel-