Vijverpop 6 oktober 2018 2 van 13Zaterdag 6 oktober werd Zoetermeer op een echt zonnig topfeest getrakteerd met de derde editie van Vijverpop op het centrale plein van winkelcentrum Vijverhoek in Driemanspolder. Deze derde editie van Vijverpop 079 ging gepaard met het 5-jarige jubileum van het winkelcentrum. 

Evenementenwethouder Margreet van Driel opende het Zoetermeerse festival met een welkomstwoord en een drumsolo, waarna het eerste optreden van de Zoetermeerse formatie Reunited werd aangekondigd door de altijd vrolijke John Tuinebreijer. De daarop volgende acts kwamen van de 4-mans formatie Zhingg, de verrassende band J & The Six Gun Club, blues van de Groovetakers en Nederlandstalige zanger Henk Klos. In de namiddag ging het hele plein los met PlusSupportAct. Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali gaf dit vocaal machtige trio met een gezonde dosis humor vol gas! De hekkensluiter op het buitenpodium werd verzorgd door de liveband 80’s Dilemma. Zeven doorgewinterde muzikanten stonden garant voor een spectaculaire liveshow die het Vijverpop-publiek niet snel meer zal vergeten.

vijverpop2018zoetermeer 046  Vijverpop 6 oktober 2018 6 van 13 

Naast het podiumprogramma werd het winkelcentrum de hele dag aangevuld met meerdere nevenactiviteiten zoals een gezellig terras, meerdere kramen met smaak en vermaak, koffie-tuktuk, oesters, bubbels, karikaturist en gratis proeverijen met de lekkerste oosterse hapjes. Er waren spelletjes voor de kinderen die zich ook prima vermaakten.

De horecagelegenheid 'Café bij Ons' aan het plein had als bonus nog een afterparty met de Zoetermeerse formatie ‘Bloody Blues Bash’ aangetrokken. Topdrukte in het café, maar ook daarbuiten: tot op het plein stonden de mensen na te praten en te genieten van de muziek.

 

Foto ('s) door: Jeroen Stahlecker, Guus Pauwels

-advertenties-

-goede doel-