De eerste Lady's Night van Stichting Iedereen een Maaltijd die zaterdagavond werd gehouden, heeft genoeg geld opgebracht om 150 noodmaaltijden te kunnen uitgeven. Het geld werd bijeengebracht door de bezoekers en alle standhouders van het evenement.

“Het bezoekersaantal viel wel wat tegen, maar aangezien het de eerste keer is dat we dit hebben georganiseerd, zijn we tevreden”, aldus Brenda Hartgring, oprichter en de drijvende kracht van de stichting. “De bezoekers en standhouders vonden het een leuke avond en er werd geopperd om dit vaker te gaan doen, misschien al in aanloop naar de kerst.” De Lady's Night had uiteenlopende standhouders, zo was er een kapper aanwezig en konden de dames zich laten opmaken. Ook kon er van alles worden gekocht en voor een kleine bijdrage workshops worden gevolgd.


Iedereen een Maaltijd helpt mensen die financieel tussen wal en schip vallen en hierdoor geen warme maaltijd voor hun gezin op tafel kunnen zetten. Met de opbrengst van de Lady's Night kunnen er weer noodmaaltijden worden uitgegeven. De stichting heeft een lunchroom in het Woonhart in Zoetermeer, die wordt gerund door vrijwilligers. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.iedereeneenmaaltijd.nl  of via de facebookpagina van de stichting.

 

2018 09 22 Ladies Night IEM 2010

-advertenties-

-goede doel-