Aula crematorium Meerbloemhof ZoetermeerCrematorium Meerbloemhof opent zondag 30 september haar deuren voor publiek na een grote verbouwing van het pand. Door een nieuw audio- en videosysteem in combinatie met ronde wanden in de aula, is een levensgrote unieke sfeerbeleving mogelijk.

De aula van crematorium Meerbloemhof heeft mooie ronde wanden en biedt een prachtig uitzicht naar buiten. Lucienne Kloos, senior medewerker bij Meerbloemhof: “Wij willen de beleving rondom een uitvaart nóg persoonlijker maken. Daarom hebben we besloten gebruik te maken van de ronde wanden in onze aula. Met behulp van een nieuw audio- en videosysteem kunnen we beelden op de wanden projecteren. Zo is een sfeervolle levensgrote beleving te creëren, waarbij nabestaanden zelf het thema kiezen. Denk aan het tonen van een blauwe lucht, maar ook het bos, de zee of een stad is mogelijk. Doordat de beelden op de ronde wanden worden geprojecteerd, omsluit het als het ware de aanwezigen en begeef je je voor je gevoel in het beeld.”

Open dag

Op zondag 30 september van 11.00 tot 15.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in het verbouwde crematorium aan de Buytenparklaan 1 in Zoetermeer. Die dag zijn ook Prossimo urnen, portrettekenaar Joyce Heymen, Dekker catering, De Troostkamer, Het Hospice in Zoetermeer, Bloembinderij De Nobel, Aqua & Omega en Golden Fingerprint aanwezig. Voor meer informatie kunt u terecht op www.meerbloemhof.nl

-advertenties-

-goede doel-