MG 1153Vijverpop komt zaterdag 6 oktober weer terug naar winkelcentrum Vijverhoek. Live entertainment tussen 12:00 en 21:00 uur op het centrale plein van winkelcentrum zorgt voor veel gezelligheid met een extra feestelijk programma vanwege het vijfjarig jubileum van de feest.

Een ruime diversiteit aan bands, musici en artiesten uit Zoetermeer en omstreken, aangevuld met kramen, kids corner, toeters en bellen. Naast het podiumprogramma wordt het Vijverpopfeest overdag aangevuld met meerdere activiteiten die zorgdragen voor een compleet en bruisend evenement. Op het plein zijn, naast een gezellig terras, meerdere kramen met smaak en vermaak te vinden. Afgestemd op dit swingende spektakel zijn uiteraard ook de nodige gekoelde drankjes verkrijgbaar bij de buitenbar.

Kids Corner

Een extra aanvulling deze dag is de ‘kids corner’. Een speelhoek voor de kinderen met springkussen, reuze darts, reuze vier-op-een-rij en een ‘Big mouth lion’ spel. Je kan hier zelfs je gezicht laten pimpen door het schminkteam, gratis suikerspin krijgen of een selfie maken met een levend standbeeld.

Podiumprogramma

Zhingg

De presentatie van het dagprogramma ligt in handen van de altijd vrolijke John Tuinebreijer. Een Zoetermeerder in hart en nieren, die dit spektakel compleet zal maken met zijn humoristische aankonigingen! De programmering van de derde editie van Vijverpop 079 ziet er als volgt uit...

11:55 Opening door wethouder evenementen: Margreet van Driel.

12:00-12:40 Reunited - Zij spelen nummers van country tot rock 'n’ roll, van Nederlandstalig tot hedendaagse pop...

13:00-13:45 Zhingg - Een kwartet dat beschikt over een uniek instrumentaal en vocaal geluid.

14:00-14:45 J. & The Six Gun Club –

15:00-15:50 Groovetakers –

16:00-16:40 Henk Klos - geboren en getogen Zoetermeerse zanger

17:00-19:00 PlusSupportAct -

19:30-21:00 80’s Dilemma - Liveband 80's

PlusSupportActAfterparty

21:30-00:30 Bloody Blues Bash - De nabijgelegen horecagelegenheid café ‘Bij Ons’ zal als bonus de afterparty aanbieden. Hiervoor hebben zij de Zoetermeerse formatie ‘Bloody Blues Bash’ aangetrokken. Zij staan garant voor een solide basis: Een drummer waar de gitaristen stevig tegen- aan kunnen leunen, een flinke dosis Hammond en een brutale bluesharp... het recept voor een blues-afterparty is daar.

Fietsen, lopen of randstadrail

Het mag voor zichzelf spreken dat iedereen welkom is, dus ook van buiten de stad. Laat je niet verrassen door het feit dat er misschien moeilijk parkeerplekken te vinden zijn tijdens dit festival. Het advies is daarom: kom op de fiets of lopend indien mogelijk. Winkelcentrum Vijverhoek is zelfs per RandstadRail heel goed bereikbaar (halte Delftsewallen)!

Het hele evenement is gratis toegankelijk en belooft een muzikaal, energiek en kleurrijk Zoetermeers feest te worden.

-advertenties-

-goede doel-