20180913 132274Kindcentrum De Spelevaert is donderdag 13 september officieel geopend. Alle kinderen van de basisschool, het speelhuis en de bso stonden samen met ouders en docenten op het schoolplein om samen het startsein te geven.

Wethouder Margreet van Driel onthulde samen met het jongste kind van het speelhuis (3 jaar) en de oudste leerlinge van de basisschool het nieuwe logo. Alle kinderen hadden al een vrolijk blauw shirt gekregen met het logo van Kindcentrum De Spelevaert. Directeur Kees van der Aar van de basisschool zong samen met de kinderen uit volle borst mee met het Spelevaertlied.

20180913 132255  20180913 132280 

Voor Monique Waarsing van Kern is het Kindcentrum een logische vervolgstap, de kinderopvang van Kern en de basisschool werken al een hele tijd steeds meer samen. “De peuters van het speelhuis gaan op bezoek bij de kleuters van de school, zodat zij alvast kunnen zien wat ze op de ‘grote school’ allemaal gaan doen. Maar omgekeerd krijgen we ook bezoek: kinderen uit hogere groepen komen wel eens voorlezen bij de peuters!”

Basisschool De Spelevaert en speelhuis / buitenschoolse opvang Het Zwanennest zullen dus voortaan als Kindcentrum De Spelevaert de kinderen van 2-13 jaar begeleiden en opvangen.

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-