20180901 132094
Met een bruisend festivalprogramma en een bezoekersaantal dat opliep richting de 3000 trapte CKC & partners zaterdag 1 september het nieuwe seizoen af met de jaarlijkse Open Dag. Door te proberen, ontdekken en ervaren maakte iedereen kennis met het nieuwe culturele programma voor jong en oud.

Op de speciaal ingerichte pleinen maakte men kennis met het aanbod voor de desbetreffende leeftijdsgroep of discipline en konden bezoekers docenten het hemd van het lijf vragen over alle activiteiten die zij onder de paraplu van CKC & partners aanbieden. Ervaren en proberen kon bij een van de vele workshops en demonstraties in en om het gebouw. Even bijkomen van alle indrukken kon men op het terras terwijl leerlingen en docenten de ene na de andere performance neerzetten op het grote podium.
Naast de vele kinderen en gezinnen die elk jaar hun weg vinden naar het gevarieerde aanbod werd duidelijk dat ook de senioren CKC & partners steeds beter weten te vinden. Zo werd speciaal voor hen tijdens de Open Dag het najaarsprogramma voor 55+ ‘Uit de kunst’ gelanceerd.

20180901 132091  20180901 132093 
20180901 132098 20180901 132100


Susan Langeveld, directeur CKC & partners: “De succesvolle Open Dag van vorig jaar is dit jaar overtroffen dankzij alle enthousiaste docenten, partners, medewerkers én de vele bezoekers van deze mooie dag. Het is een echt uitje voor jong en oud waar je gemakkelijk een paar uur kunt spenderen omdat er zoveel te zien, te horen en te beleven is. Je kunt echt op ontdekkingstocht op zo’n dag. Mensen, kinderen en volwassenen hadden bijvoorbeeld de mogelijkheid om even een echte viool of harp vast te houden of met eigen vingers te voelen hoe het is om te boetseren. Of te drummen. Of te hiphoppen. Of hoe het is om een circus-artiest te zijn.
Er waren regelmatig kippenvel-momenten, bijvoorbeeld bij het overweldigende applaus toen een groepje jonge dansertjes hun act afrondden, of tijdens de liederen van het Vrouwenkoor in de Lounge. Ook veel respect voor de jongeren die op het Make Music podium hun passie voor muziek en dans deelden met anderen. Kortom, een dag waar we als CKC & partners en als Zoetermeer alleen maar heel erg trots op kunnen zijn!”


Twijfel je nog?

Heb je de Open Dag gemist of wil je toch nog net even beter kennismaken? Schrijf je dan nog snel in voor één van de proeflessen of open repetities. Deze vinden plaats van 3 t/m 23 september 2018. Ga voor het overzicht aan proeflessen naar www.ckc-zoetermeer.nl/proeflessen

 

Foto ('s) door: Mark Neijssel en Gerard van Warmerdam, meer foto's op: https://foto.vwarmerdam.nl/2018/Open-dag-CKC-Zoetermeer/

 

-advertenties-

-goede doel-