20170820 Keramiek in t Park GVW 8010Hou je van klei en keramiek? Kom dan op 19 augustus zeker naar het Nicolaaspark in Dorp. Daar vindt namelijk de tweede editie van ‘Keramiek in ’t Park’ plaats. Ruim vijftig standhouders tonen en verkopen kunst- en gebruiksvoorwerpen van keramiek en producten om zelf mee aan de slag te gaan.

De organisatoren: Terra Art Projects en keramisten Hetty Arens en Vera Zegerman organiseerden in 2017 de eerste Zoetermeerse keramiekmarkt. De markt was een groot succes met deelnemers uit heel Nederland en uit België. Ook dit jaar worden veel verschillende keramisten verwacht en worden unieke gebruiksvoorwerpen van keramiek aangeboden zoals kommen, schalen, vazen en serviezen. Ook echte eyecatchers voor het interieur zijn er volop te vinden. Figuratieve beelden zoals dier- en mensfiguren en abstracte (wand)objecten van bijvoorbeeld porselein.

 

Prachtige locatie

Ben je nieuwsgierig hoe objecten van keramiek worden gemaakt? Tijdens de markt zijn er diverse demonstraties. Ben je zelf keramist of heb je ambities? Kom dan naar de stands van KLEI, de NVK of Keramikos. Hier worden boeken en magazines verkocht. Ook worden er klei, glazuren en hulpmiddelen aangeboden om zelf mee aan de slag te gaan. Voor de lekkere trek kun je terecht bij de foodtrucks van TOOST, die heerlijke gerechtjes en snacks verkopen.

Wanneer? 19 augustus 2018 van 11-17 uur

Locatie: Nicolaaspark, achter Dorpsstraat 12 (de locatie van TERRA)

De toegang is gratis.

Parkeren

Op de nabijgelegen parkeerplaatsen Leidsewallen en Osylaan kun je 3 uur gratis parkeren met blauwe parkeerschijf.

-advertenties-

-goede doel-