goodbye5Het populaire festival 'Zondag in ‘t park’ zal deze zomer weer 5 zondagen voor veel gezelligheid zorgen in het Nicolaaspark. Elke zondag heeft een eigen thema, zo staat zondag 12 augustus in het teken van 'Hello Goodbye'.

Met het festival 'Zondag in ‘t park’ wil Terra Art Projects inwoners van Zoetermeer en bezoekers uit andere steden laten zien hoe leuk het in de mooie parken van onze stad eigenlijk is. Midden  in het centrum, op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad wordt samen de zomer gevierd met beeldende kunst, muziek, dans, theater, artistieke workshops en lekker eten.

We komen en gaan, nemen afscheid en verwelkomen. Sturen berichtjes en brieven, verliezen elkaar niet uit het oog…

De laatste Zondag in ‘t Park van 2018. We zeggen ‘hallo’, we zeggen ‘doei’. Maar laat je zakdoek thuis en geniet nog één keer met volle teugen!  En hoe meer vrienden we na deze zomer hebben, hoe groter de kans dat de vonk volgend jaar ook weer overslaat!

De muzikale klanken van deze zondag staan garant voor mooie herinneringen. Optredens worden verzorgd door Micah, LSB Experience en The Crying Carlalas.

Zondag in 't Park is gratis te bezoeken van 13 tot 20 uur in het Nicolaaspark.

 

 

-advertenties-

-goede doel-