ONC Parkdreef neemt afscheid van Maarten JongebreurNa 57 jaar heeft het Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef afscheid genomen van Maarten Jongebreur, medewerker huishoudelijke dienst. Met ingang van 1 juli 2018 is hij, op 73-jarige leeftijd, officieel met pensioen.


Donderdag 12 juli zetten de medewerkers van het ONC Maarten in het zonnetje om hem te bedanken voor zoveel jaren trouwe dienst. Maarten begon zijn loopbaan destijds op de Koningin Julianaschool, die later opging in het Oranje Nassau College. Al deze jaren reisde hij van maandag tot en met vrijdag vanuit zijn woonplaats naar Zoetermeer. Hij deed dit zelfs 28 jaar lang helemaal vanuit Zeeland. Op zijn eigen karakteristieke wijze zorgde hij voor een opgeruimd gebouw en met name voor een schone omgeving van de school.

Nu zit Maartens laatste werkdag erop en gaat hij genieten van zijn welverdiend pensioen. Hij houdt erg van reizen, concerten bezoeken en muziek luisteren, dus hij hoeft zich niet te vervelen. Bij zijn afscheid waren veel medewerkers van het ONC aanwezig. Zij wilden de altijd goedlachse Maarten graag nog de hand drukken. Hierna hebben zij hem op feestelijke wijze uitgezwaaid. Maarten zal op het ONC gemist worden.

-advertenties-

-goede doel-