mz speelboerderij buitenbeest 19Tijdens de ‘Avontuurlijke zomer’ op Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht kun je 6 weken lang knutselen, spelen, sporten. Ook zijn er drie speciale zomeravonden met elk een eigen thema.

De Speelboerderij is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis. Je kunt dus zo binnenlopen en aanschuiven aan de grote knutseltafel. Elke dag is er een nieuw ‘filmpje van de dag’ waar je lekker bij kan relaxen. Elke week heeft een ander thema, waar alle spelletjes, knutsels en sportactiviteiten aan mee doen.

Week 1 met het thema ‘Tropisch avontuur’
Week 2 met het thema ‘Technisch avontuur’
Week 3 met het thema ‘Safari avontuur’
Week 4 met het thema ‘Superhelden avontuur’
Week 5 met het thema ‘Avontuur in de lucht’
Week 6 met het thema ‘Ruimte avontuur’

 

Zomeravond

Op de eerste zomeravond is er een Kinder Foodtruckfestival op Het Buitenbeest, vrijdagavond 20 juli, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op het Foodtruckfestival kun je overal iets lekkers te eten halen. Vind jij het leuk om kleine hapjes klaar te maken? Je loopt samen met een groepje vrienden langs de verschillende ‘Foodtruck kraampjes’ en je maakt bij elke kraam een lekker hapje. Natuurlijk eet je het ook samen met je vriendjes op.

Ben je tussen de 6 t/m 12 jaar? Geef je dan op. Download het inschrijfformulier of haal het op bij de speelboerderij en schrijf je in. De zomeravonden kosten € 3 euro per kind. Met de bon uit SpeelmeerPaspoort is het € 1.50.
Voor kinderen met een Zoetermeerpas is het gratis.
Let op: inschrijven is verplicht! Vol =vol.

www.stadsboerderijen.org 

-advertenties-

-goede doel-