Cheque sponsorloop uitreiking 015Al in mei hielden de kinderen van basisschool De Spelevaert in Seghwaert sportsponsorloop in samenwerking met de gemeente (Sport en Spel) en De Lionsclub in Zoetermeer. De helft van de opbrengst was bestemd voor de Vrienden van het Lange Land Ziekenhuis, deze cheque werd maandag overhandigd.

Cheque sponsorloop uitreiking 017Donderdag 24 mei zetten alle kinderen zich 100% in om een goede prestatie neer te zetten. Er waren een aantal leuke spelen op de speelplaats en in de gymzaal. Er was een esafettespel, voetbal, lichtjesspel, een pannaveld, outdoor estafette, smartgoals en natuurlijk rondjes lopen voor de sponsorloop.

De kinderen hadden bij familie en bekenden sponsors geworven en daarna enorm veel rondjes gelopen. Een deel van de opbrengst van de sponsorloop is bestemd voor Vrienden van het Lange Land Ziekenhuis, zij willen er speelgoed en materialen voor zieke kinderen van aanschaffen. De andere helft van de opbrengst gebruikt de school om Robot-materialen te kopen. De totale opbrengst was € 4311,98, waardoor € 2154,99 aan het goede doel geschonken kon worden.
Marlieske en Dayenne van de kinderafdeling van het LLZ namen op 2 juli de cheque in ontvangst van de kinderen van beide groepen 6.

-advertenties-

-goede doel-