strandstoelHet populaire festival 'Zondag in ‘t park’ zal deze zomer weer 5 zondagen voor veel gezelligheid zorgen in het Nicolaaspark. Elke zondag heeft een eigen thema, zo ga je op zondag 22 juli lekker op vakantie in't Park.

Met het festival 'Zondag in ‘t park’ wil Terra Art Projects inwoners van Zoetermeer en bezoekers uit andere steden laten zien hoe leuk het in de mooie parken van onze stad eigenlijk is. Midden  in het centrum, op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad wordt samen de zomer gevierd met beeldende kunst, muziek, dans, theater, artistieke workshops en lekker eten.

Vliegtuig gemist, koffers zoekgeraakt, vergeten je handdoek neer te leggen om een ligbed te ‘reserveren’?

Haal alle vakantieschade in, in ‘t Park! Laat toffe campingfoto’s maken, leef je uit in de silent-holiday-disco en laat de kinderen een hele wereld in een koffer bouwen. Voor vrienden van ‘t Park staan er ligstoelen klaar om te ‘reserveren’ en om het overweldigende vakantiegeluk compleet te maken doorloop je deze zondag het vier-stappenplan van de geluksklinique.

Wereldse muziek maakt deze minivakantie compleet. Op het podium zijn optredens van Jimmy T., Convoi Exceptionel en Diona Fox.

Zondag in 't Park is gratis te bezoeken van 13 tot 20 uur in het Nicolaaspark.

 

 

-advertenties-

-goede doel-