20170813 Zondag in t Park GVW 7083Het populaire festival 'Zondag in ‘t park’ zal deze zomer weer 5 zondagen voor veel gezelligheid zorgen in het Nicolaaspark. Elke zondag heeft een eigen thema, zo wordt de reeks afgetrapt met ‘Zweverig in’t Park’ op zondag 15 juli.

Met het festival 'Zondag in ‘t park’ wil Terra Art Projects inwoners van Zoetermeer en bezoekers uit andere steden laten zien hoe leuk het in de mooie parken van onze stad eigenlijk is. Midden  in het centrum, op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad wordt samen de zomer gevierd met beeldende kunst, muziek, dans, theater, artistieke workshops en lekker eten.

De eerste editie van 'Zondag in ‘t park’ heeft een zweverig thema, de kids kunnen met de voetjes van de vloer in de zweefmolen, vliegen van hot naar her om van alles te knutselen of duikelen gewoon lekker van het klimmeubel in ‘t zand. Moderne dansers Youri en Julia draaien en zweven voorbij en de bont uitgedoste Madame Roza zoekt mensen voor wie ze de Tarotkaarten kan leggen of de pendel kan laten zwaaien. Maar ook die-hard gelukszoekers komen aan hun trekken want er verrijst een heuse Geluksklinique in ‘t Park.

Ook muzikaal gezien gaan de voetjes van de vloer met optredens van The Lasses, The Magic Mumble Jumble en Michel Ebben.

Zondag in 't Park is gratis te bezoeken van 13 tot 20 uur in het Nicolaaspark.

 

Foto door: Gerard van Warmerdam

-advertenties-

-goede doel-