20160204 76494Ook dit jaar bezoeken de burgemeester, de wijkwethouder en de politie de wijken om met inwoners in gesprek te gaan over de veiligheid in hun wijk. Zij bespreken wat er speelt en waar nodig nemen zij maatregelen.

De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de veiligheidsbijeenkomsten zijn gemeld en besproken. Daarnaast zijn de preventieadviseur van de gemeente en de brandweer aanwezig om inwoners voor te lichten over het voorkomen van een inbraak of brand. Meer informatie is te vinden op www.zoetermeerveilig.nl 

Oosterheem trapt af

De eerste bijeenkomst vindt plaats in Oosterheem op woensdag 13 juni om 19.00 uur bij OBS Florence Nightingale, Zanzibarplein 90. Aanmelden kan bij de wijkpost, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of (079) 3469007.

Miniwoning brandweer

De brandweer plaatst een miniwoning, waar inwoners tips en trucs krijgen over brandveiligheid. Denk hierbij aan veilig gebruik van elektrische apparatuur, veilig vluchten en het belang van rookmelders.

-advertenties-

-goede doel-