Jonge seniorBen je een jonge senior inwoner van Zoetermeer en zou je graag willen meedenken en jouw ideeën en ervaringen over gezond en vitaal ouder worden willen delen? Kom dan naar de bijeenkomst op 12 juli in Parochieel Centrum de Kapelaan.

We worden allemaal ouder. Hoe doen we dat prettig? En wat is daarvoor nodig? Vrijdag 12 juli is een vervolg op eerdere bijeenkomsten met inwoners. Want: senioren doen het zelf! De thema's zingeving en ontmoeten staan dan op de agenda. Iedereen die wil meedenken over prettig ouder worden in Zoetermeer is van harte welkom om zich aan te melden voor de bijeenkomst. Denk en doe je mee? Aanmelden kan tot en met 9 juli. Aanmelden kan tot en met 9 juli door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt ook bellen naar Corine van Maar op 06 21 65 95 59

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-