antiekmarktDe Antiek, Brocante & Curiosa markt kan deze zaterdag niet doorgaan in de Dorpsstraat en is verplaatst naar 14 september. Ook de komende Kids Kleedjesmarkt van 13 juli moet worden verplaatst, en wel naar 3 en 24 augustus 2024. 

De organisatie van de evenementen schrijft op Facebook dat 'door een fout van onze kant de vergunningen voor aankomende Antiekmarkt (6 juli) en Kids Kleedjesmarkt (13 juli) niet geregeld kunnen worden'. De evenementen in augustus en september kunnen wel doorgaan.

Op de Antiek, Brocante & Curiosa markt staan vele kraampjes met bijzondere stukken, soms historisch, soms grappig, of gewoon mooi. We moeten er even iets langer op wachten, maar in september kan je weer struinen en mooie vondsten doen bij de kraampjes.

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-