20240615 46282Winkelcentrum Buytenwegh organiseerde zaterdag 15 juni een bijzonder feestje voor alle vaders in Buytenwegh. Naast een kinderactiviteit, een draaimolen en een modeshow van Terre des Hommes trad Zoetermeerse musicalster en zanger René van Kooten op in het winkelcentrum.

Kinderen konden de hele middag een mooie snoeppot versieren en vullen met snoepjes om op vaderdag aan hun vader te geven. Ook mochten zij gratis een rondje draaien in de draaimolen op het midden van het plein. Maar het hoogtepunt van deze dag was het optreden van zanger René van Kooten bij de modeshow, die meerdere liedjes zong.
Terre des Hommes liet met de modeshow zien dat je in de Terre des Hommes winkel een hele leuke outfit bij elkaar kunt krijgen voor bedragen tussen de 12 en 20 euro, compleet met schoenen, broek of rok en leuke blouse of shirt. De kleding is vaak van zeer goede kwaliteit en doet niet onder voor nieuw gekochte kleding. Bij de modeshow kwam zelfs een bruidspaar langs, mét bruidsmeisje, ook die kleding is te koop in de tweedehandswinkel voor kleine prijsjes.

 20240615 46365  20240615 46374


De opbrengst van de kledingverkoop is bestemd voor het goede doel van Terre des Hommes: het helpen van kinderen en het voorkomen van uitbuiting en misbruik van kinderen. De kleding werd geshowd door vrijwilligers, die over de catwalk liepen en gepresenteerd werden door John Tuinebreijer.

Meer foto's op: https://winkelcentrum-buytenwegh.nl/

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

-advertenties-

-goede doel-