MINOLTA DIGITAL CAMERA         Op zondag 23 juni kunt u weer meedoen aan de maandelijkse rondleiding door de Natuurtuin. Ervaren gidsen vertellen u dan van alles over dit bijzondere stukje groen in het Westerpark.

grotekaardenbolHoewel het nog niet volop zomer wil worden raken de meeste late voorjaarsbloemen zoals de ratelaar en de margriet toch wel uitgebloeid en maken plaats voor de echte zomerbloeiers zoals het Jacobskruiskruid, de pastinaak, cichorei, kaardenbol, de rietorchis en veel andere soorten die u nu in de Natuurtuin kunt zien.

Als u er nog nooit geweest bent, is het een heel goed moment om kennis te maken en bent u er vaker geweest dan ervaart u zeker dat de Natuurtuin iedere maand weer anders is.

De wandeling duurt ruim een uur en begint om 14 uur bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond (ingang Westerpark via de Turfberg ter hoogte van nr. 1, op de borden volgt u richting Natuurtuin/Westpunt).

De rondleiding is minder geschikt voor gebruikers van rolstoelen en rollators. Zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken. Honden mogen de tuin niet in.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-