veteranenavond4Zoetermeer bedankt op zaterdag 29 juni haar veteranen tijdens de zeventiende Veteranenavond. Bent u daar ook bij? Het wordt een feestelijke avond met een uitgebreid programma, met onder meer een defilé van historische en moderne militaire voertuigen.

Vanaf de Buytenparklaan vertrekt om 18.30 uur deze militaire optocht en rond 19.30 komt het aan op de Markt waar ze verwelkomt gaan worden door burgemeester Bezuijen. Tijdens de Veteranenavond worden de Zoetermeerse veteranen bedankt die zich, nu en in het verleden, hebben ingezet voor vrede. Bekijk hier de uitgeschreven route van de militaire optocht.

veteranenavond

Tijdens deze avond is er op de markt genoeg te doen voor jong en oud. Kinderen kunnen geschminkt worden en diverse militaire uniformen en hoofddeksels passen. The Band of Liberation & Pipes Armyband treedt vanaf 18.30 uur op en alles met een militair karakter. Bij aankomst van het defilé op de markt worden de veteranen verwelkomd door burgemeester Bezuijen. Iedereen kan daarna de militaire voertuigen bekijken.

veteranenavond

Programma

18.30 uur: Start defilé vanaf de Buytenparklaan
18.30 uur: Start programma op de markt
18.45 uur: Optreden The Band of Liberation & Pipes Armyband
19.30 – 19.45 uur: Voertuigen arriveren op de Markt en aansluitend de toespraak van burgemeester Bezuijen
19.45 uur: ‘Static show’ en mogelijkheid om de voertuigen te bezichtigen

Fotograaf: Jeroen Stahlecker

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-