Zomerorkest ZoetermeerNiccolo AngioniDe concerten van het ZomerOrkest Zoetermeer in 2023 waren een groot succes en daarom zal er in 2024 weer een ZomerOrkest Zoetermeer worden georganiseerd. Om het een nog groter succes te laten worden roept het ZomerOrkest Zoetermeer muzikanten op om zich in te schrijven.

Het ZomerOrkest Zoetermeer staat dit keer onder de professionele leiding van Niccolò Angioni. Hij is van oorsprong trompettist, afkomstig uit de jazzwereld, studeerde aan het Conservatorium van Florence en Rovigo en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waarna hij als componist en bandleider ging werken.

Onder zijn leiding zullen muzikanten uit de hele regio op 3 vrijdagavonden (19, 26 juli en 2 aug) de muziek repeteren en aansluitend op de zaterdagavond een concert geven. Het orkest speelt in een fanfare-bezetting, dus met koper-instrumenten, saxofoons en slagwerk. De locatie is Music Dome (onderdeel van Silver Dome) in Zoetermeer.

Het ZomerOrkest Zoetermeer is een initiatief van Muziekvereniging Kunst en Vriendschap, speciaal bedoeld voor mensen die in de zomer ook muziek willen blijven maken.

Inschrijven kan via de https://muziekzoetermeer.nl/z-o-z-zomerorkest-zoetermeer/ De kosten voor de deelname zijn €15,00.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-