The Sprinter Singers nieuwjaarsconcert 2024 gem Zmeer Redlinefotografie.nlNa twee succesvolle kerstconcerten en het optreden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Zoetermeer in het Stadstheater is het koor The Sprinter Singers op 25 mei weer te horen bij een concert. Ze treden dan op in de Ichthuskerk in Seghwaert.

Het koor is enthousiast gestart met het instuderen van een aantal nieuwe nummers. En daar zitten bijzondere muziekstukken bij die ze graag samen met bestaand repertoire laten horen op zaterdag 25 mei in de Ichthuskerk in Zoetermeer. Een kleine greep uit het repertoire: Grace will find you, Have I told you lately, Fix You en ook voor het eerst een Nederlandstalig nummer. Maar ook Baba Yetu, een verrassend nummer in het Swahili dat ‘Onze Vader’ betekent. Het gaat over onze roots, over wat ons allemaal verbindt en iedereen die ons voorafging.
Een voorjaarsconcert onder de naam For family and friends. En bij die vrienden horen vanzelfsprekend de mensen die graag naar hun muziek luisteren.

Naast de koornummers, staan er ook twee muziekstukken voor piano op het programma die worden gespeeld door de inmiddels in Zoetermeer bekende pianist en arrangeur Émile Chappin. Hij is ook de vaste begeleider van het koor. Naast Émile zijn ook Janneke Janson-Goossens en Bas Janson van de partij. Zij spelen elk jaar mee in het orkest bij de kerstconcerten van het koor, en werken nu mee op slagwerk en bas. Ies Roos heeft als dirigent de algehele leiding.
Je kan komen luisteren naar het optreden op zaterdag 25 mei in de Ichthuskerk aan de Parkdreef 258 in Zoetermeer, aanvang 20.00 uur. Het wordt een muzikaal feestje in zomerse sferen.
De kaarten kosten 12,50 (incl. een pauzedrankje) en zijn te bestellen via www.thesprintersingers.nl  of bel met 06 24 57 66 11.

Foto: Redlinefotografie

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-