ANA FullArtGreg & Baud Productions in Zoetermeer is op zoek naar getalenteerde castleden voor de aankomende kerstproductie. Wil je deel uitmaken van een prachtige productie vol drama, liefde en avontuur? Dan is dit jouw kans om deel te worden van de magie van Anastasia.

Het verhaal

Anastasia vertelt het verhaal van de jonge Anastasia Romanov, die haar geheugen verliest na de Russische Revolutie. Jaren later gaat ze op zoek naar wie ze is en waar ze vandaan komt. Op de hielen gezeten door de meedogenloze Sovjet officier Gleb, ontmoet Anya de twee zwendelaars Dmitri en Vlad, en vlucht ze met hen naar Parijs om daar de Keizerin-moeder te kunnen ontmoeten. Terwijl iedereen om haar heen een dubbele agenda blijkt te hebben, is er maar één echte vraag: Is Anya werkelijk de verloren Romanov dochter Anastasia, of niet?

Audities & repetities

De audities voor de eerste ronde vinden plaats op donderdagavond 23 mei, woensdagavond 29 mei en vrijdagavond 31 mei. De callbacks zijn op zondag 2 juni. De repetities starten vanaf 16 september op de maandag- en donderdagavond in Zoetermeer. Er zijn ook een aantal repetitieweekenden gepland op 6 en 7 juli, 5 en 6 okt en 9 en 10 nov. De aanwezigheid van de volledige cast zal niet altijd nodig zijn.

De generale repetitie en voorstellingen vinden plaats in de periode van 20 december 2024 t/m 5 januari 2025. Er zijn hierbij geen voorstellingen op 24, 25 en 31 december en 1 januari.

Meer informatie over de audities, de rollen en het aanmelden lees je via: https://www.greg-baud.nl/index.php/gb-audities.html
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-