zondag in t park 1Zoetermeer is een nieuw leuk evenement rijker: Zingen & Swingen in het Park. Met een knipoog naar het succesvolle Zondag In het Park, wat nog steeds gemist wordt door veel mensen, organiseert JC Events op 25 mei op het Nicolaasplein een leuk muzikaal event met een echt ‘huiskamergevoel’.


Zingen & Swingen in het Park wordt één grote huiskamer met een knusse en gezellige aankleding. Bankstellen en andere spullen voor de aankleding zijn afkomstig van de A tot Z kringloop uit de Eerste Stationstraat. De optredens worden verzorgd door vele (lokale) bekende artiesten zoals Jan Schneider, Jamie Young, Jordy Carero, Marc Lapre, Carl Clancy, Peter Soulman Surie, Fred Holland en last but nog least Gerrit Schneider. Zingen & Swingen in het park op 25 mei is gratis toegankelijk voor iedereen.

line up def

Ook indoor Zingen & Swingen

Naast deze eerste versie van Zingen & Swingen in het Park is de organisatie ook van plan om het event indoor te houden, de eerste indoor zal zijn op vrijdag 20 september in locatie On the Rocks Zoetermeer. Later dit jaar volgt ook nog een Zingen & Swingen in de Club in de Bowlingbaan Westerpark.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-