CKCOp zaterdag 6 april vindt om 13.00 uur bij CKC & partners de feestelijke opening plaats van De Grote Zomer Expo, het moment waarop de creaties van beeldende cursisten worden gepresenteerd. Samen met ZFM wordt het een mooi moment in de Lounge.

De cursisten hebben het afgelopen jaar prachtige werken gemaakt. Om iedereen de kans te geven om deze te komen bekijken, is de expositie tot de Open Dag op 31 augustus te bewonderen in het gebouw van CKC & partners (met uitzondering van 22 juli t/m 18 augustus vanwege de zomersluiting).

CKC & partners heeft een groot en divers aanbod van lessen en cursussen op het gebied van de beeldende kunst. Dat levert bij elkaar een enorme productie van kunstwerken op die het verdienen om ook buiten het atelier gezien te worden. Daarom wordt er volop geƫxposeerd. Soms in het klein en een paar keer per jaar in het groot, zoals deze Grote Zomer Expo. De expositie geeft een goed beeld van de diversiteit in disciplines, technieken en niveaus. Een dwarsdoorsnede van wat er zoal onder het dak van het 'Huis van de Amateurkunst' te vinden is: keramiek, steenhouwen, schilderkunst, textiel, edelsmeden glasbewerking en fotografie. Er is werk te zien van cursisten van de docenten Annelies de Graaf, Niels Jansen, Richard Brouwer, Andrzej Wawrzyniak, Ellen Houtman, Leen Kessels, Peter Waldman, Carola Puister, Martine Knoppert en Paulien Schipper.

De opening wordt muzikaal opgeluisterd door het kwartet "El Fradisa", bestaande uit Frank Mink (basgitaar), Dick Linsen (tenorsaxofoon), Saskia Willems (altsaxofoon) en Eloy Wigman (sopraansaxofoon).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-