Themaviering maartAfgelopen week namen leerlingen en medewerkers van het Alfrink College deel aan de themavieringen. Twee keer per jaar vinden deze vieringen plaats op de middelbare school om de toeschouwers aan de hand van een thema na te laten denken over belangrijke onderwerpen.

Dit keer was het thema: Ik zie jou. In november stond de eerste themaviering van het jaar in het teken van het goede doel dat gesteund wordt: het Prinses Maxima Centrum waar onderzoek gedaan wordt naar het tegengaan van kinderkanker. Niet lang na de viering in november overleed Alfrink leerling Mario Loutfalla aan de gevolgen van kanker. In de themaviering van afgelopen week stonden de vrienden van Mario op het podium om te benadrukken hoe belangrijk het voor ze was gezien te worden in de moeilijke tijd waar ze doorheen zijn gegaan. Ze gaven leerlingen adviezen hoe er voor elkaar te zijn en riepen de leerlingen op gul te geven tijdens de goede doelendag op 4 juni waarbij er wederom geld opgehaald wordt voor het Prinses Maxima Centrum.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-