Kinderspeelmiddag fotoOp zondagmiddag 7 april is er weer een kinderspeelmiddag in de Hof van Seghwaert voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. De eerste van het nieuwe seizoen. De lente komt er al aan, de perenbomen ontwaken en misschien staan ze op 7 april alweer heel mooi in bloei.

De aftrap

De speelmiddag start om 14.00 uur met de BOEKFIETS. Daarna ga je met vrijwilligers iets leuks doen. De middag duurt tot ongeveer 15.30 uur. Trek kleren en schoenen of laarzen aan die vies mogen worden. De workshop is gratis en aanmelden is niet nodig.

Er is ook een Kinderzwerfboekenstation en deze staat vlak bij het terras. Zwerfboeken zijn van alle kinderen! Je neemt het boek gratis mee naar huis. Je vindt ze op school, in de wachtkamer, op de kinderboerderij, in de trein en in een Kinderzwerfboekenstation. Als je het uit hebt, laat het dan weer zwerven. Dan kan een ander kind het ook lezen.

Een pareltje in de Hof

Terwijl de kinderen bezig zijn is er voor de jongere of oudere kinderen en hun ouders gelegenheid om door de perenboomgaard en langs de wijngaard te wandelen of even op een bankje te genieten van de stiltetuin. Een pareltje in de Hof. Een ander deel van de perenboomgaard wordt zo veel mogelijk met rust gelaten en mag de natuur zijn gang gaan. Loop daar ook eens naar toe en ontdek de zandberg voor bijen, de paddenpoel, de vleermuizenkasten en het egelhotel. Moe geworden van de wandeling, op het terras staan gastvrouwen klaar met koffie en thee.

Meer informatie vind je op www.hofvanseghwaert.nl, en op Facebook- en Instagram.  De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats welke grenst aan Gaardedreef 169. Vanaf de Randstadrailhalte Seghwaert is het slechts 2 minuten lopen.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-