Een week voor de productie al strak uitverkocht én een bijna volledig nieuw gearrangeerd repertoire; Orkest Collectief maakte zaterdag de verwachtingen meer dan waar. In de theaterzaal van het CKC ging Sweet Lake Latin Night los voor een enthousiast publiek waaronder burgemeester Michel Bezuijen.

                               De burgemeester richtte na de pauze spontaan een dankwoord aan het orkest en dirigent Esther Damsma in ’t Groen namens het gehele publiek. Met nummers van Piazolla, Coldplay, Gloria Estefan en anderen werd een pittig en afwisselend programma gepresenteerd. Met zang door Kiki van der Heiden en twee jonge backing vocals.
Het publiek mocht voor de voorstelling en in de pauze al genieten van nacho's en guacamole verzorgd door het orkest. Een staande ovatie bracht dirigent Esther ertoe om als toegift nogmaals Malaguengo te brengen. de volgende gelegenheid om dit unieke Orkest Collectief weer te horen is op 26 mei bij kiki@franx in de Vlamingstraat.

                                 

 

Foto's en video: Leon Koppenol, meer foto's: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Diverse-jaargang-2024/Orkest-Collectief-met-Sweet-Lake-Latin-Night

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.
 

-advertenties-

-goede doel-