westerpark nieuwe bordenHet Westerpark heeft nieuwe informatieborden gekregen. Wethouder Marijke van der Meer onthulde 28 februari het nieuwe informatiebord bij de Natuurtuin in het Westerpark. De komende maand worden in totaal 26 informatie- en themaborden in het Westerpark, het Buytenpark en het plassengebied vervangen.

De oude borden waren vaak slecht leesbaar of beschadigd. Daarom worden er nieuwe borden geplaatst. Op de nieuwe borden staat weer actuele informatie over voorzieningen in het park en een routekaartje. Nieuw is dat er nu ook QR codes bij staan, waarmee mensen snel met hun telefoon naar belangrijke informatie kunnen scrollen zoals regels voor honden of regels bij het vissen.

 westerpark nieuwe borden4  informatiebord natuurtuin 1000px

 

Toegankelijkheid

Naast het verbeteren van de informatievoorziening, is er ook speciale aandacht voor de toegankelijkheid rondom de borden. De plaats van de nieuwe borden is zo gekozen, dat bezoekers makkelijk bij het bord kunnen komen. Wethouder van der Meer: "Met dit informatiebord kunnen bezoekers zien welk moois de Natuurtuin te bieden heeft."

Wethouder Marijke van der Meer onthult samen met de Vrienden van de Natuurtuin het nieuwe informatiebord.

Foto's: Marja de Laaf, foto met wethouder vd Meer: gemeente Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-