DSC 2614Vriendinnen Anna-Sofia en Livia hebben samen in De Leyens flesjes en blikjes opgehaald voor het goede doel, de Egelopvang in Zoetermeer. Behalve de opgehaalde flesjes en blikjes hebben ze ook gevonden statiegeldblikjes en flesjes terug naar de winkel gebracht.

Ze kozen voor de Egelopvang in Rokkeveen omdat ze zich er van bewust zijn hoe belangrijk het is om lokale goede doelen te steunen. Beide meiden zijn dol op dieren en de keuze was dus ook snel gemaakt.

DSC 2608Trots doneerden ze hun opgehaalde geld aan één van de vrijwilligers. Bovendien hadden ze ook een tas met gedoneerde doeken bij zich van Nanette Mulder, deze komen heel goed van pas op de Egelopvang. Ze mochten als dank even meekijken bij het verschonen van de hokken en de egels van heel dichtbij bekijken. Tevens kregen Livia en Anna-Sofia een korte uitleg over de opvang en de egels.

DSC 2600Vorig jaar hebben de beide dames ook al een actie gehouden voor een goed doel: ze hadden handgemaakte sieraden verkocht en de opbrengst daarvan gedoneerd aan het Dierentehuis in Zoetermeer. Ze hopen op deze manier meer kinderen en jongeren aan te sporen hun statiegeldblikjes en/of flesjes te verzamelen voor een goed doel in plaats van in de natuur achter te laten.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-