De bewoonster van de flat Noorderbosch en initiatiefneemster van de buurtkast rechts en de huismeester links foto Stichting PiëzoEen bewoonster van de flat Noorderbosch in Driemanspolder heeft bij de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats een buurtkast laten maken. De buurtkast is bedoeld tegen voedselverspilling en staat symbool voor naar elkaar omkijken.

In de flat wonen veel ouderen en de kast zorgt voor wat positiviteit en verbinding. Direct na plaatsing hebben diverse bewoners al producten in de buurtkast geplaatst. De buurtkast is gemaakt door vrijwilligers van de houtwerkplaats. Heb jij een wens voor een buurtkastje, minibibliotheek of iets anders op maat neem dan gerust contact op met de Piëzo Ambachtenwerkplaats, Teldersrode 25 (Winkelcentrum Buytenwegh), Milou van Loenen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-11715238.

De activiteiten in de houtwerkplaats maken onderdeel uit van de diensten die Piëzo uitvoert voor inZet.

Onderschrift foto: De bewoonster van de flat Noorderbosch en initiatiefneemster van de buurtkast (rechts) en de huismeester (links).

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-