my cup of vinyl opening

Wethouder Iedema opent de winkel samen met eigenaresse Cemile

Deze week opende in de Dorpsstraat My Cup of Vinyl, een nieuwe winkel met vooral producten uit de vorige eeuw: vinyl en vintage. Volgens eigenaresse Cemile Tastekin is er steeds meer vraag naar de oude vinyl platen van vroeger en dus de juiste tijd om deze winkel te beginnen.

Cemile: “Ik hoop dat Zoetermeer er klaar voor is om weer platen te kopen. Muziek is fantastisch, heerlijk om te delen.” My Cup of Vinyl werd officieel geopend door Cemile Tastekin en wethouder Jan Iedema, die een groot liefhebber is van muziek en vinyl platen.
De Nijmeegse Cemile verhuisde voor de liefde naar Zoetermeer en besloot van hun gezamenlijke hobby, platen verzamelen, een winkel te beginnen. Cemile: “Mijn leven heeft altijd wel in het teken van muziek gestaan. Echter het muzikantenleven is geen vetpot en we hopen met de winkel een goede stap te zetten.”
Vinyl was een tijd bijna verdwenen, door de opkomst van de cd’s en digitale streaming van muziek, maar de laatste jaren komt het weer helemaal terug. Liefhebbers vinden de ‘beleving’ die zij zoeken alleen bij de echte ouderwetse vinyl platen en het aantal verzamelaars groeit.

 my cup of vinyl2  my cup of vinyl3


In de winkel is een klein koffiehoekje waar je koffie/thee en iets zoets kan bestellen. Naast vinyl platen worden ook vintage spullen en geupscalede producten verkocht, de hobby van haar vriend.

My Cup of Vinyl vind je in de Dorpsstraat 115T, waar ook Silvester -kinderboekenwinkel en het Nestje - concept kidsstore zitten.

Foto's: Ernst van Erkelens

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

ozio_gallery_nano

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-