antiekmarktBezoekers aan de Dorpsstraat konden afgelopen zaterdag genieten van het mooie weer, gratis ijsjes en verschillende kraampjes op de Antiek en Brocantemarkt. Bezoekers konden even een stapje terug doen in de tijd en in historische kostuums op de foto.

 20230909 40580  20230909 40589


Naast antiek waren er ook nog tal van andere spullen te koop, zoals servies en handgemaakte knuffels. Tegenover het Glazen Radiohuis, wat aandacht vroeg voor laaggeletterdheid, stond de Eiskar. ‘Graatus eisjes’, stond er te lezen op de kraam. Met opzet waren er spelfouten gemaakt, om bezoekers te wijzen op laaggeletterdheid. Want wie goed kan lezen, moet wel even twee keer kijken naar de mededeling ‘Graatus eisjes’, een gevoel dat mensen die laaggeletterd zijn maar al te goed kennen.

Tussen de kraampjes stonden ook prachtige antieke auto's van Jacques Boonekamp. Niet te koop, maar alvast als aankondiging voor de jaarlijkse Oldtimerdag in mei, wanneer de hele Dorpsstraat vol staat met oldtimers in alle soorten en maten. 

Foto ('s) door: Ernst van Erkelens

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-