3. Walk4PeaceDe start van de Vredesweek valt dit jaar samen met het Stadsfestival Zoetermeer 2040 op zaterdag 16 september. De Vredesweek wordt gestart met een Walk of Peace, een Vredesloop voor de Toekomst, tussen het Asielzoekerscentrum Zoetermeer en de festivallocatie rond het CKC aan de Leidse Wallen.


compassiestadDe Walk of Peace start om 10.45 bij de Rokkeveenseweg 50, het AZC. Van daaruit lopen alle deelnemers naar het CKC, Leidsewallen 80, waar ze rond 12.00 uur zullen aankomen. Alle Zoetermeerders zijn van harte welkom om mee te lopen. Er rijden bussen tussen de festivallocatie bij het CKC en het AZC.

Huis van Compassie

Op het festivalterrein bij het CKC staat op zaterdag 16 september een transparant gebedshuis: het Huis van Compassie. Van 11.00 tot 17.00 kun je in gesprek met verschillende geloofsgemeenschappen uit Zoetermeer of meedoen aan een activiteit.

Afronding Vredesweek

De afronding van de Vredesweek is op zondagmiddag 24 september op de locatie van het Apostolisch Genootschap in Driemanspolder. Het is in 2023 vijf jaar geleden dat het Handvest van Compassie werd ondertekend. In de bijeenkomst wordt ingegaan op wat dit heeft betekend voor de stad. En wat wordt de inzet van de volgende vijf jaren?

Zondag 24 september, Starttijd: 15:00, Apostolisch Genootschap, Stadhoudersring 782.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-