meraki expoBij Stichting Meraki opent donderdag 7 september de unieke Mixed Media Art Expositie door Carmen van Gellekom. Met haar bijzondere werkwijze creëert ze verbluffende en bijzondere portretten, waarbij de grenzen van traditionele kunstvormen worden doorbroken.


merakiCarmen, een kunstenaar met een unieke visie, nodigt het publiek uit om de wereld door haar artistieke lens te bekijken. De expositie, gehouden bij Stichting Meraki, toont een indrukwekkende verzameling portretten die, gebruikmakend van mixed media, zullen verrassen en waarop telkens weer nieuwe elementen te ontdekken zijn.

De opening van de expositie vindt plaats op 7 september van 16:00 tot 18:30 bij Stichting Meraki, Hitchcockstrook 26 in De Leyens. Na de expositie blijven de werken nog een maand hangen en zijn ze gratis te bezoeken maandag tot en met vrijdag van 10:30 tot 14:00.

Stichting Meraki staat bekend om haar ondersteuning van beginnende ondernemers, maar ondersteunt ook graag opkomend creatief talent.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-