IMG 5477

Vincent en Wietske bij het jubilerende Meve


Meve startte afgelopen maandag met een gezellig personeelsuitje om te vieren dat de Kledingbank 10 jaar bestaat. Op dinsdagochtend kregen alle betalende klanten een tompoesje en een glaasje om te proosten en was er gratis ijs voor de kinderen bij de ijssalon in Meerzicht.

Kledingbank Meve is een stichting en draait op eigen kracht met hulp van sponsors zonder financiële steun van de gemeente. Een grote groep vrijwilligers helpt, voor én achter de schermen, mee in de Kledingbank. Zo is Marjan al 10 jaar en Sharon al 9 jaar vrijwilliger en staat Wietske al weer ruim 5 jaar als manager samen met Vincent aan het hoofd van de kledingbank. Vincent, die samen met Raimond de kledingbank was begonnen met een eerste weggeefdag, doet de financiële zaken en ook Raimond is nog steeds op de achtergrond betrokken.
De vrijwilligers werden door Meve dan ook flink in het zonnetje gezet op het personeelsuitje. In Delft werden zij getrakteerd op een lunch en een ritje met de paardentram naar museum Royal Delft en aansluitend nog een rondvaart door Delft. De feestelijke dag werd afgesloten met een Indisch buffet bij de kledingbank.

 Afbeelding van WhatsApp op 2023 08 21 om 23.22.53  IMG 5476

 

Als u vrijwilliger wilt worden, kunt u zich aanmelden in de winkel of per e-mail. Maar u kunt ook kapotte kleding of lappen stof inleveren, de kledingbank kan hier een kiloprijs voor ontvangen die ze goed kunnen gebruiken om o.a. de vaste lasten te kunnen betalen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-