antiekMaak je klaar om een duik te nemen in het verleden op de aankomende Antiek & Brocante Markt in de gezellige Dorpsstraat. Op zaterdag 9 september 2023, tussen 10:00 en 17:00 uur, komt de geschiedenis tot leven met een overvloed aan antieke schatten en unieke vondsten.


Op zaterdag 9 september wordt de gezellige Dorpsstraat omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers van antiek en curiosa. Vanaf 10:00 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's middags kun je langs de vele kraampjes slenteren, elk gevuld met een keur aan unieke vondsten.

De markt biedt een uitgebreide selectie antieke voorwerpen, curiosa en nostalgische items. Of je nu op zoek bent naar een prachtige vintage klok, een sierlijke theeset, of een intrigerend stukje geschiedenis om aan je collectie toe te voegen, hier vind je het allemaal. De verscheidenheid aan kraampjes zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is, of je nu een ervaren verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een unieke eyecatcher voor je interieur.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-