Speelmeer on Tour bij Snowworld ZoetermeerTweehonderd kinderen hebben op woensdag 12 juli genoten van een clinic skiën en een ontmoeting met snowboardster Michelle Dekker, die drie keer heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen, bij Snowworld Zoetermeer. Deze activiteit is georganiseerd door Speelmeer on Tour.

Op woensdag 19 en 26 juli staan er bij Speelmeer on Tour weer clinics skiën op het programma. En op woensdag 2 en 9 augustus kunnen kinderen leren snowboarden. Aanmelden kan via https://www.kennismakingscursus.nl/zoetermeer/zoetermeer-sport/home

Speelmeer on Tour organiseert voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de schoolvakanties vakantieactiviteiten. Er worden sport- en spelactiviteiten georganiseerd in sportzalen in verschillende wijken én activiteiten bij attracties in Zoetermeer tegen een aantrekkelijke prijs. Verder wordt er jaarlijks het SpeelmeerPaspoort samengesteld, een vakantiepaspoort dat aan alle basisscholieren van Zoetermeer worden uitgereikt vol leuke, sportieve, creatieve, leerzame en voordelige vakantie-ideeën. Voor meer info over Speelmeer kan je terecht op https://www.speelmeer.nl/.

Fotograaf: Gerard van Warmerdam

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-