zomerfeest touwladderzomerfeest touwladder5Kindcentrum De Touwladder in Seghwaert vierde donderdag 22 juni hun grote zomerfeest. Alle kinderen van de basisschool de Touwladder en kinderopvang Gro-up kregen een activiteitenkaart om mee te doen aan leuke activiteiten en wat drinken, popcorn en een ijsje te halen.

Het was, ondanks de regen later op de middag, een superleuk feest. Buurtkinderen en broertjes/zusjes die niet op school zitten konden een kaartje kopen voor 2 euro en daarmee ook meedoen aan het feest. Van 15.30 tot 18.00 uur was er van alles te beleven op het grote schoolplein en het aangrenzende grasveld: een stormbaan, ballenbak, voetbalveld, dansworkshop, knutselen, glitter tattoo en haren verven en circus Nevermind. Het Meerpunt en de wijkagent kwamen ook langs.

 zomerfeest touwladder3  zomerfeest touwladder4


Naast het feest werd ook een loterij met mooie prijzen gehouden. Hiervoor waren lootjes te koop. De prijzen zijn grotendeels gesponsord, maar de leerkrachten hebben ook ludieke extra prijzen bedacht, zoals samen met de juf ergens een ijsje te gaan eten.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-